Hvorfor velge oss?

Du får et komplett, gjennomprøvd og svært lærerikt skrivekurs med din egen erfarne personlige studieleder gjennom Norsk Forfatterutvikling. Vi er Skandinavias eldste skrivekursarrangør med 23 år i bransjen.

Prisen på kurset er nå svært gunstig, se vårt spesialtilbud!

Fristen for å fullføre kurset er meget romslig, hele 24 måneder.

Du får beholde alt studiemateriell etter fullført skrivekurs, i motsetning til andre tradisjonelle nettkurs hvor du mister tilgang etter endt frist.

Du kan studere fra der du er og velger selv om du ønsker en papirbasert eller nettbasert versjon av kurset.

Du mottar kursbevis når alle oppgavene er tilfredsstillende besvart.

Vi gir deg kvalitetsgaranti (se studiebetingelsene) med 10 dagers returrett.


Hvert eneste år blir det utgitt flere bøker, noveller og skuespill enn året før. Forleggere er stadig på jakt etter nye, spennende talenter, og du kan tjene godt på en slik spennende og givende hobby/yrke. Tenk deg hvordan det ville føles å ha ditt eget navn på omslaget til din egen bok. Tenk hva venner og familie ville si!

Tross hva mange tror kan de fleste mennesker (unge som gamle) forbedre skriveferdighetene sine, og ved Norsk Forfatterutvikling lærer vi deg akkurat det som skal til for at du kan få utgitt det du skriver.

Det å skrive fortellinger/artikler, for derefter å sende de rundt til forskjellige forleggere/redaktører, uten at stoffet egentlig har forutsetninger for å bli lest og solgt, er utrolig umotiverende og meningsløst, for ikke å snakke om sløsing med dyrebar tid og penger. Kanskje du har skrevet stoff som har havnet i skrivebordets nederste skuff, eller i verste fall har havnet i søppelbøtta. Vi vet at mye god skrivekløe har blitt fortrengt på denne måten, noe som er meget synd.

Målet med dette skrivekurset er derfor å gi deg «inside» kunnskap om denne bransjen, og har som målsetning at du får suksess. Kurset er nemlig et resultat av sammensetningen pedagogisk skriveteori og forfattere/journalisters erfaringer fra virkeligheten, samt analyser av skribenter i toppeliten. Altså alt du trenger å vite om denne bransjens hemmeligheter.

Hvis du har en drøm om å utvikle deg som skribent og kanskje oppnå anerkjennelse, heder og ære som forfatter, vil du ved å bli elev hos oss, ta et stort skritt i riktig retning. Tro oss, når vi forteller deg at sjansene for at du mister motet og gir opp uten den rette veiledning er veldig stor. Ved å la oss styre deg unna fallgruvene og vise deg veien, vil du mangedoble sjansene dine for å lykkes. Som elev på skrivekurs hos Norsk Forfatterutvikling drar du fordel av lang og bred innsikt i det norske markedet.

Forøvrig er dette komplette skrivekurset det eneste på markedet i sitt slag, og prismessig svært rimelig i forhold til andre korrespondansekurs. Kurset fikk også meget god omtale i en artikkel i Aftenposten 15/3-97, samt i avisen Dag og Tid 24/2-00. Kurset er dessuten omtalt i NRK radio, og vi har mottatt mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde elever som nå er forfattere/skribenter.

Se noen tilbakemeldinger vi har fått.