Tilbakemeldinger

-Hadde fine og positive opplevingar gjennom heile kurset, som ga strålande og fine resultater. De siste tre åra har eg jobba som frilansjournalist og fotograf, trivst veldig godt med dette. Elsker å skrive. Med venleg helsing Nora Karin R. Hesseberg. Mottatt 25/3-19

Jeg er veldig godt fornøyd med kurset. Har allerede fått solgt 4 historier. Mvh E. Netland. Mottatt 12/8-18

- Takk for givende skrivekurs! I løpet av snart to års tid har jeg i tillegg til studiemateriellet, lest, skrevet og studert en mengde artikler, noveller og bøker og på den måten utviklet skriveferdighetene mine. Jeg har sendt inn ett antall artikler og noveller til forskjellige tidsskrifter osv. og fått flere av de publisert. Noe som selvfølgelig virker svært stimulerende på skrivingen min. 
Med vennlig hilsen Ulla Karlsen. Mottatt 19/1-18

– Siden jeg begynte på skrivekurs hos dere, så har jeg fått publisert tre noveller, takk for givende kurs! 
Vennlig hilsen Mikael Frøjd. Mottatt 23/1-17

– Jeg vil takke for et flott skrivekurs med mange gode tilbakemeldinger. Synes også skriveoppgaven til slutt var interessant. Lykke til videre! 
Mvh. Thomas Friis-Michelsen. Mottatt 6/1-17

– Min siste bok er skrevet etter at jeg begynte på skrivekurs hos dere, og jeg har fått svært mange gode tilbakemeldinger. Det har vært gøy! 
Hilsen Inger P. Lundegaard. Mottatt 10/5-2015.

– Har fått mange bekreftelser, men også nye ideer om forbedringspotensialet i skrivingen min. Er meget fornøyd med kurset, det var en nyttig investering. 
Med vennlig hilsen Tom. Mottatt 16/1-15

– Tusen takk for dagens tilbakemelding på innsendingsoppgave nr. 2. Her var det mange spennende og positive tilbakemeldinger som jeg skal ta med meg videre. Jeg er utrolig takknemlig for den tiden dere bruker på å gi meg konstruktiv og vennlig uttalelse på mitt arbeid. Selvtilliten er ikke på topp, men jeg øyner et lite håp om at hvis jeg fortsetter å øve, kan jeg kanskje få til noe i fremtiden innenfor skribentfaget. Tusen takk for arbeidet dere legger ned for elevene deres. Jeg er imponert.  
Vennlig hilsen Janne Mottatt 12/11-14

– Takk for flotte leksjoner og interessante øvingsoppgaver. Midt i blinken for en nybegynner som meg.
Mvh. Marius. Mottatt 6/2-14

– Tusen takk for meget fyldig og fin tilbakemelding på denne innsendingen. Jeg setter veldig pris på at du gir så utfyllende svar. Det gjør det lettere å lære seg å ”tenke som en forfatter”. Det er jo helt klart den store drømmen å lykkes med dette!
Mvh. N. Cappelen. Mottatt 5/1-2014

– Tusen takk for at dere har et slikt skrivekurs. Det har hjulpet meg masse!
Vennlig hilsen Ingvild. 

Mottatt 11/6-2013

– Ja, nå har det gått et år siden jeg startet litt prøvende og nølende med «forfatterkurset» deres. Jeg burde jo ha takket for lenge siden for det flotte diplomet som pryder veggen på arbeidsrommet mitt… Saken er den at jeg har kastet meg ut i det ukjente. Med den fine attesten fra dere, pluss litt mer selvtillit, har jeg nå fått akseptert flere noveller i ukebladet Familien. Den andre står på trykk i nr. 13, og flere er underveis. Dette blir spennende, for jeg har nå fått utløp for mye av det jeg har hatt inni meg i flere år. Skrivekunsten er ikke bare en ferdighet, den er også en befrielse for tanker som popper opp i dagens mange trivielle hendelser.

– Dette er gildt, og jeg takker igjen for godt og lærerikt følge gjennom de månedene jeg hadde kontakt med dere.
Vennlig hilsen Hilde Johanne Raabu Andersen. Mottatt 26/6-2012

– Det ser ut til at det jeg lærte hos dere har hatt sin positive virkning. Nå har jeg fått bekreftet fra et ganske stort forlag at de vil utgi min thriller; «Ørnens skygge». Det var jo den jeg hadde som mal i skrivekurset fra dere. Det kan jo bli en fjær i hatten for dere når den kommer ut, ca. august/ september 2011.
Egil Foss Iversen Mottatt 22/11-2010

– Tenkte bare å sende noen ord og fortelle at nå har jeg utgitt min første bok. Den er utgitt av forlaget Norske Bøker. Det var etter skrivekurset jeg tok hos dere at jeg våget å gå i gang med et bokprosjekt. Tusen takk for hjelpen!
Vennlig hilsen Åse Rigmor Ulvestad. Mottatt 20/3-09

– Tusen takk for positiv respons på min innsending. I sommer sendte jeg inn en novellesamling. Jeg har egentlig gått og ventet på å få den tilbake. Så får jeg brev fra forlaget om at de svært gjerne vil gi den ut! Og det midt i skrivekurset! Det er helt utrolig! Dette var virkelig «bensin på bålet» for min del. I forhold til å levere best mulig oppgaver. Og gjøre en god jobb som over hodet mulig med alle mine skriveprosjekt!
Mvh. C. Bjørnstad. Mottatt 31/10-08

– Jeg lærte veldig mye under skrivekurset, og har derfor lyst til å fortelle at jeg nå får utgitt min første bok. En kriminalroman, som blir utgitt til høsten. Jeg vil sende en takk til studieleder S. Hermansen, for all hjelp under skrivekursets gang.
Mvh. Nina-Karethe Bø. Mottatt 2/8- 2007

– Har lyst til å dele en gledelig nyhet med Norsk Forfatterutvikling. Etter brevkurset jeg tok hos dere, får jeg nå gitt ut en barnebok. Både det teoretiske og psykologiske i skrivekurset var nyttig for meg.
Mvh. Tordis Friis. Mottatt 1/2-2007

– Takk for fine tilbakemeldinger på mine svar. Jeg synes jeg har lært mye og har skrevet ferdig en roman som nå skal utgis av forlag.
Mottatt 27/10-05

– Takk for spennende og lærerikt skrivekurs som ga meg god veiledning og inspirasjon. Fikk for kort tid siden utgitt min første bok (supert!)
Mottatt 19.11.2003

– Jeg takker for et lettlest og greit studiemateriell. Dette er midt i blinken for meg, jeg har allerede skrevet to avisinnlegg og en historie med tre kapitler. Skrivekurset er tankevekkende og setter i gang noe hos meg.
Mottatt 28.1.2001

– Så langt føler jeg at jeg har hatt enormt utbytte av skrivekurset og mener at jeg allerede evner å se med et endret kritisk blikk på hva jeg skriver, samtidig med at jeg sitter inne med et bedre analyseverktøy til de bøkene jeg leser. Skrivekløen kom for alvor tilbake da jeg begynte på kurset og jeg har nå to ferdige kapitler.
Mottatt 18.12.2003

– Skrivekurset så langt har hjulpet meg og gjort meg sikrere.
Mottatt 08.08.2001

– Takker for et instruktivt og lærerikt skrivekurs.
Mottatt 04.01.2002

– Jeg er meget fornøyd med studiemateriellet, det er lettlest og oversiktlig.
Mottatt 16.01.2003